O nama

Naša misija

Misija i ujedno filozofija ADV Solutions je tretirati svaki problem kao jedinstven, pružajući uistinu prilagođena rješenja, a ne generičke pakete za naše klijente. U ADV Solutions vjerujemo u moć raznolikog udruživanja u rješavanju složenih problema, stvaranju vrijednosti i pokretanju promjena za naše klijente. Sveobuhvatna usluga koja se proteže od definiranja strategije poslovanja, preko savjetovanja, održavanja i obrane osobnih podataka, patenata i dizajna, do najviše specijaliziranih konzultantskih usluga.

Veza u našem imenu počinje vezom koju dijelimo kao tim i tu su ukorijenjene naša vizija i vrijednosti. Dijelimo iste vrijednosti i poštujemo jedni druge. Sposobnost kreativnog razmišljanja, generiranja novih uvida i pružanja svježeg pogleda na ustaljeno razmišljanje.

Naša pokrivenost

Sveobuhvatna pokrivenost usluga koja se proteže od definiranja strategije poslovanja, preko transakcija, poslovnog savjetovanja, podrške za ulazak na tržište, do najviše specijaliziranih konzultantskih usluga.

Strategije poslovanja

Naša prednost je jedinstvena mješavina financijske, pravne, porezne i računovodstvene ekspertize pod jednim krovom, što nam omogućuje da identificiramo sve potencijalne rizike i predložimo optimalnu strukturu predložene transakcije.

Poslovno savjetovanje

Naša jedinstvena kombinacija pravne, porezne i računovodstvene stručnosti nudi sveobuhvatnu brigu i učinkovita rješenja – rješavajući sve aspekte vašeg poslovanja. U mogućnosti smo pokriti sve vaše zahtjeve kako u standardnim operacijama tako i u zahtjevnim transakcijama koje pokrivaju sve pravne i financijske aspekte u više jurisdikcija.

Podrške za ulazak na tržište

Imamo dugogodišnje iskustvo u pružanju podrške našim klijentima u razvoju njihovog poslovanja na međunarodnoj razini. Nudeći naše savjetodavne pakete podrške za ulazak na tržište, cilj nam je potaknuti dobro etablirane tvrtke da istraže nepoznato, otklone neizvjesnost i usavrše svoju strategiju izlaska na tržište.

Naša usmjerenost

U ADV Solutions predani smo odgovornoj poslovnoj praksi koja koristi našim ljudima, klijentima i zajednici. Održavamo ovaj fokus kroz snažne zajedničke vrijednosti koje pomažu definirati našu kulturu i pokreću način na koji radimo jedni s drugima, našim klijentima i širim dionicima. 

Naša predanost održivosti:

Lokalno znanje – globalni doseg.

Ostanite ispred u svijetu koji se brzo mijenja

hrCroatian